HR Administrator/e (me Gjuhë Gjermane)
Job Description
	 	 

Pozita:                         HR Administrator/e

Lokacioni:                  Prishtinë, HumanPower

Orari i Punës:            Orar i plotë

Linja e raportimit:    Recruitment Manager

Kriteret kryesore:     Njohja e gjuhës gjermane në nivel të avancuar

Përshkrim

HumanPower është kompani regjionale e specializuar në fushën e rekurtimit. Nën umbrellën e HumanPower janë edhe kompanitë lidere në fushën e punësimit siç janë KosovaJob, OfertaPune, AkademiPune dhe Rroga.com.

Si pjesë e zgjerimit të ekipit po kërkojmë një Adminstrator/e të Burimeve Njerëore që do ta mbështesë ekipin e rekrutimit përmes menaxhimit efektiv të të gjitha detyrave administrative të pjesës së rekrutimit.

Detyrat dhe përgjigjësitë:

 • Pret kandidatët dhe përgjigjet në pyetjet e tyre në lidhje me rekurtimin dhe punësimin;
 • Merr aplikimet e kandidatëve, bën kontaktin e parë dhe i regjistron në database;
 • Ndihmon në organizimin dhe koordinimin e procesit të intervistave;
 • Bën filtrimin e kandidatëve në bazë të aftësive të tyre;
 • Mirëmban bazën e të dhënave të kandidatëve;
 • Përpilon raporte të ndryshme për rekrutimin;
 • Merr pjesë në takime ndryshme;
 • Mirëmban dokumentacion e kandidatëve.

 Profili i dëshiruar:

 • Njohja e gjuhës gjermane në nivel të avancuar (e detyrueshme);
 • Aftësi për të punuar në menyrë të pavaruar dhe të organizuar;
 • Sjellje profesionale dhe aftësi bindëse;
 • Përvojë pune në burimet njerëzore sidomos në rekrutim (do të konsiderohet përparësi);
 • Aftësi të shkëlqyshme komunikuese dhe interpersonale;
 • Aftësi për të punuar në ekip;
 • Fleksibiltet dhe angazhim ndaj punës.

Si të aplikoni:

Ju lutem aplikoni duke shtypur në butonin poshtë. Afati i fundit për aplikim është data 18 Prill 2021.

Vetëm kandidatët e listës së ngushtë do të kontaktohen!

Company Overview
038 52 00 00
Str. Imzot Nikë Prela, Villa 1, Ulpianë Prishtinë
Get our latest jobs by email