Customer Service Agent me dialekt Zvicrran
Job Description
	 	 

Pozita: Customer Service Agent me dialekt Zvicërran

Gjuha: Gjermane (dialekti i Zvicrres)

Orari: Orari i plotë

Detyrat tuaja:

 • Përkrah dhe këshillon klientët duke u përgjigjur në pyetjet e tyre (inbound, pranim I thirrjeve)
 • Informon dhe këshillon rreth produkteve dhe shërbimeve.
 • Identifikon qartë shqetësimet e klientëve dhe ofron zgjidhje të pranueshme.
 • Menaxhon dhe dokumenton me kujdes veprimet dhe proceset.
 • Vazhdimisht zhvillon aftësitë kyçe dhe të çmuara si puna ekipore, mentaliteti për të shërbyer mirë, këmbëngulësia dhe shumë të tjera.
 • Identifikon nevojën e klientit për produkte shtesë.

Profili i kërkuar:

 • Komunikon rrjedhshëm në gjuhën gjermane, në të folur dhe shkruar.
  • Obligative është dialekti i Zvicrres.
 • Ke dëshirë të komunikosh në telefon, je miqësor, bashkëndjen dhe je i/e orientuar kah klienti.
 • Je i/e organizuar, dëshiron angazhim dhe zhvillim të vazhdueshëm profesional.
 • Identifikon mundësi të përmirësimit, që e rrisin dukshëm kënaqësinë e klientit.
 • Ke përvojë në komunikim me klientë përmes telefonit;
 • Ke njohuri të mira në përdorimin e kompjuterit.

Si të aplikoni?

Aplikoni duke klikuar më poshtë dhe mbushur formularin. Afati i fundit për aplikim është data 27 Janar 2021.

Company Overview
038 52 00 00
Str. Imzot Nikë Prela, Villa 1, Ulpianë Prishtinë
Get our latest jobs by email