Kundenbetreuer Agent - Deutschsprachig - Inbound (Part-Time)
Job Description
	 	 

Pozita: Kundenbetreuer Agent - Deutschsprachig - Inbound (Part-Time)

Gjuha: Gjermane

Orari: Part-Time (deri në 30 orë / javë)

Ndërrimi: Pasdite, nga ora 14:00 deri 20:00

Klienti: SKY Deutschland, Retention

 

PËRJETO PUNËN TE NR. 1 NË BOTË!

Teleperformance është kompania më e madhe botërore për shërbime ndaj klientëve, ekzistente në më shumë se 80 vende të botës. 

Për degen në Prishtinë, jemi në kërkim të: 

Kësisoj, në kuadër të zgjerimit tonë po kërkojmë:

Customer Service Agent për projektin SKY Deutschland, Retention

Detyrat tuaja:

 • Përkrah dhe këshillon klientët duke u përgjigjur në pyetjet rreth kontratave (p.sh. vazhdimit, ndryshimit dhe nderprerjes).
 • Informon dhe këshillon rreth produkteve dhe shërbimeve.
 • Kujdesesh përmes telefonit dhe e-mail për klientin e kompanisë lidere në tregun ndërkombëtar “SKY Deutschland”.
 • Identifikon qartë shqetësimet e klientëve dhe ofron zgjidhje të pranueshme.
 • Menaxhon dhe dokumenton me kujdes veprimet dhe proceset.
 • Vazhdimisht zhvillon aftësitë kyçe dhe të çmuara si puna ekipore, mentaliteti për të shërbyer mirë, këmbëngulësia dhe shumë të tjera.
 • Identifikon nevojën e klientit për produkte shtesë dhe ia ofron klientit në mënyrë të këndshme.

Profili yt i dëshiruar:

 • Komunikon rrjedhshëm në gjuhën gjermane, në të folur dhe shkruar të paktën nivelin B2.
 • Ke dëshirë të komunikosh në telefon, je miqësor, bashkëndjen dhe je i/e orientuar kah klienti.
 • Gjen kënaqësi në komunikim me njerëzit dhe në punën ekipore.
 • Je i/e organizuar, dëshiron angazhim dhe zhvillim të vazhdueshëm profesional.
 • Ke njohuri të mira në përdorimin e kompjuterit.

Ne të ofrojmë:

 • Trajnim para fillimit të punës dhe të paguar nga dita e parë.
 • Vend të sigurtë të punës me kontratë të rregullt.
 • Pagë të lartë.
 • Atmosfertë moderne dhe të këndshme të punës.
 • Menaxhment Gjerman dhe mundësi të karrieres.

Si të Aplikoni

Ju lutem vëni re se aplikimi vlenë vetëm përmes linkut (butonit Apliko) i cili gjindet më poshtë . Afati për aplikim është deri më 31 Janar 2020, ora 23:59

Company Overview
038 52 00 00
Str. Imzot Nikë Prela, Villa 1, Ulpianë Prishtinë
Get our latest jobs by email