Call Agent Mitarbeiter – Inbound (M/F)
Job Description
	 	 

Titulli: Call Agent Mitarbeiter– Inbound (M/F) në Gjuhën Gjermane

Për ty që flet Gjermanisht

PËRJETO PUNËN TE NR. 1 NË BOTË!

“Teleperformance”, është kompania më e madhe globale e shërbimit ndaj klientëve. Kësisoj, në kuadër të zgjerimit tonë në qytetin e Shkupit, po kërkojmë:

Call Agent Mitarbeiter– Inbound (M/F) në Gjuhën Gjermane

të përkushtuar dhe motivuar.

Detyrat tuaja:

 • Përkrah dhe këshillon klientët duke u përgjigjur në pyetjet e tyre
 • Informon dhe këshillon rreth produkteve dhe shërbimeve.
 • Kujdesesh përmes telefonit dhe e-mail për klientin e kompanisë lidere në tregun ndërkombëtar
 • Identifikon qartë shqetësimet e klientëve dhe ofron zgjidhje të pranueshme.
 • Menaxhon dhe dokumenton me kujdes veprimet dhe proceset.

Profili yt i dëshiruar:

 • Komunikon rrjedhshëm në Gjuhën Gjermane, në të folur dhe shkruar, të pakten niveli B2
 • Ke njohuri të mira në përdorimin e kompjuterit.
 • Ke dëshirë të komunikosh në telefon, je miqësor, bashkëndjen dhe je i/e orientuar kah klienti.
 • E preferueshme përvoja në komunikim me klientë përmes telefonit;
 • Gjen kënaqësi në komunikim me njerëzit dhe në punën ekipore.

 

Teleperformance i’u ofron:

 • Trajnim Profesional dhe do të pagesë nga dita e parë
 • Vend të sigurt të punës - tek Kompania Nr. 1 në botë në këtë industri.
 • Objekti më modern në Qendër të Shkupit
 • Atmosferë të këndshme pune me standard Gjermane
 • Pagë kompetitive dhe bonuse të produktivitit
 • Udhëheqës Gjerman dhe mundësi që vetë të bëheni njëri prej tyre 

A e kemi nxitur interesimin tënd tani?

Apliko duke klikuar në link me poshte dhe duke mbushur formularin:

Afati i fundit për aplikim është data 20 Shtator 2019.

Company Overview
038 52 00 00
Str. Imzot Nikë Prela, Villa 1, Ulpianë Prishtinë
Get our latest jobs by email