Dizajner/e Grafik/e
Job Description
	 	 

Kompania e rekrutimit "HumanPower" në Prishtinë, për klientin e vet (kompani e njohur në industrine e Retail në Kosovë),

shpall konkurs për:

Dizajner/e Grafik/e

Aftësitë dhe Shkathtësitë e nevojshme:

  • Përvojë pune 2-5 vite në Dizajn Grafik;
  • Përvojë me Social Media Advertisement;
  • Të ketë njohuri të shkëlqyera në Adobe Illustrator, InDesign & Photoshop; Corel;
  • Të ketë aftësi komunikimi dhe vetëiniciativë;
  • Të jetë kreativ dhe inovativ;
  • Të jetë i gatshëm të bashkëpunojë në çdo kohë dhe nën presion;
  • Njohuritë shumë të mira të gjuhës angleze janë obligative.

Si të Aplikoni

Ju lutem aplikoni përmes klikimit në butonin e mëposhtëm. Gjatë aplikimit, ju duhet të dërgoni CV-në tuaj si dhe portfolion e punëve në PDF format. 

Ju lutem vëni re se konkurrimi vlenë vetëm përmes linkut të dhënë këtu.

Afati për aplikim është deri më 14 Tetor, ora 23:59.

Për çdo informatë shtesë mund të na kontaktoni në e-mail adresën: [email protected] ose në numrin: +381 38 52 00 00 (e Hënë – e Premtë, 09:00-16:00).

 

Company Overview
038 52 00 00
Str. Imzot Nikë Prela, Villa 1, Ulpianë Prishtinë
Get our latest jobs by email