Teleperformance North Macedonia
Агент за корисничка поддршка -германски јазик
Skopje
Full Time
*Како сакате да работите?
At least one answer is required
ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ
*Име и Презиме
*Пол
At least one answer is required
*Град
Внесете место на живеење
*Телефон
*Е-маил
Ве молиме внесете валидна е-маил адреса бидејќи во спротивно апликацијата нема да биде успешна
Каков е вашиот моментален статус?
ОБРАЗОВАНИЕ И ВЕШТИНИ
*Ве молиме одберете образование:
At least one answer is required
*Колку добро се снаоѓате со компјутери?
At least one answer is required
*Кое е вашето ниво на познавање на германски јазик?
Имајте предвид дека оваа позиција бара познавање на германски јазик
At least one answer is required
*Како го научивте германскиот јазик?
Имајте предвид дека оваа позиција бара познавање на германски јазик
At least one answer is required
*Кое е вашето ниво на познавање на англиски јазик?
At least one answer is required
РАБОТНО ИСКУСТВО
*Дали имате работно искуство како Агент за корисничка поддршка?
At least one answer is required
ДРУГИ ИНФОРМАЦИИ
*Дали можете да работите во Скопје?
At least one answer is required
Која е вашата очекувана нето плата во евра?
Дали имате нешто да додадете?
At least one answer is required
Овој оглас е објавен од HumanPower за потребите на Teleperformance
At least one answer is required
By clicking the apply button, you agree to our privacy policy terms